Hvala, za naročilo poročila!

 

Hvala [fullname]! Čestitamo ti k odločitvi, da z našim preglednim poročilom in s prihrankom časa, spoznaš možne načine zaščite pred neprivezanimi psi in pasjim ugrizom.
Do prevzema poročila in prejema kupona za gratis poštnino, te loči še en korak – obvezna formalnost, opisana v spodnjih navodilih!

Na naslov [email], smo ti poslali potrditveno povezavo, s katero prosim potrdi, da se strinjaš z e-poštno komunikacijo z nami.

Opomba: Naše sporočilo je lahko dostavljeno tudi v mapo z Vsiljeno pošto, ali v katerega od zavihkov mape Prejeto, če si Gmail uporabnik. Prosimo preveri te možnosti, v kolikor takoj ne najdeš sporočila. Če našega sporočila v kratkem ne prejmeš v nobeno od map, prosimo, ponovno izpolni obrazec, da ti lahko pošljemo kopijo sporočila s povezavo za potrditev naročnine.
Še priporočilo: prosimo dodaj naš e-naslov: prodaja [ afna ] e-plus.si na seznam varnih pošiljateljev, oz. v seznam stikov. Na ta način bo naše sporočilo vedno pravilno dostavljeno, kar je zagotovilo za prejem naročenih informacij.

 

Veseli smo, da ti lahko pomagamo rešiti problem z nevarnimi psmi. Več tudi z e-pošto poslano na tvoj naslov.